Ако сте почитатели на фантастичната поредица за очилатия магьосник Хари Потър,

...
Ако сте почитатели на фантастичната поредица за очилатия магьосник Хари Потър,
Коментари Харесай

Ресторанти, които феновете на Хари Потър трябва да посетят

Ако сте фенове на фантастичната поредност за очилатия магьосник Хари Потър, най-вероятно се радвате на всевъзможни дрънкулки, свързани с магическия свят на писателката Джоан Роулинг.

Авторката провокира една голяма международна фикс идея по измисления героj и на доста места по света има редица клубове, паркове и заведения, които се пробват да пренесат елементарния човек в света на магиите и въображението. 

За тези, които обичат да похапват в заведения за хранене, има някои заведения, които изцяло дават отговор на тематиката Хари Потър. Вижте пет магически ресторанта в Съединени американски щати, Канада и Мексико.

Bad Owl Coffee  в Хендерсън, Невада предлага многообразие от майсторски кафе питиета, дружно с тематични закуски като Wizard Meltdown.

За  The Leaky Cauldron  в Орландо, Флорида ще имате потребност от билет, само че изцяло си заслужава, с цел да се потопите в " Магьосническия свят " на Хари Потър в двата тематичните пара на Universal, където се намира кръчмата.

Pasta Wiz  в Ню Йорк се концентрира върху здравословни и органични тестени изделия в двете си заведения в Манхатън и Бруклин. Въпреки че кухнята не е в действителност по тематиката на Хари Потър, декорът определено прилича магьосническа атмосфера с разнообразни детайли като набръчкана Разпределителна шапка и обилни полилеи. Собственик е българинът Алекс Димитров.

Прочетете целия материал на уеб страницата на Мениджър Нюз.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР